Благотворителен крос събира средства за децата с онкохематологични заболявания в Пловдив.

...
Благотворителен крос събира средства за децата с онкохематологични заболявания в Пловдив.
Коментари Харесай

Събират средства за онкоболни деца по време на крос в Пловдив

Благотворителен крос събира средства за децата с онкохематологични болести в Пловдив. 6-ти Благотворителен крос „ Спри рака ” ще се състои на 8 октомври 2022 година, от 11,30 ч.  Гребната база,  Пловдив.
Прочетете още
Това не е съревнование, а Кауза на гражданското общество, възпитаване на възприятие за емпатия, религия и вяра.

Кросът към този момент е с международно участие - през 2021 година имахме участници от Полша, Англия, Ирландия, Испания, Италия, а Каузата беше подкрепена и призната от „ Европейска миля “ 

Кросът  /бягане на 5км или 2.5км,ходене,разходка с любимци,с колело,с тротинетка или танци на място/ е благотворителен и цели набиране на средства и присъединяване на повече хора и съпричастност към битката с онкохематологични болести.

Събраните средства ще бъдат преведени на Kлиниката по педиатрия – звено детска онкология и хематология към УМБАЛ Св.Георги  Пловдив.

Кросът се провежда от сдружение „ Спри рака ”.

Съпътстващата Научна Конференция предстои да бъде проведена през 2023 година, взаимно с Kлиниката по детска онкология и хематология, на която опитни експерти ще показват и дискутират новостите в профилактиката, диагностиката и лекуването на хематологичните и онкологични  болести.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР